Dobrodružné firemné darčeky, Propagačné produkty, Logo darčeky

Ahoj,

Som Rudolf, zakladateľ spoločnosti SEIK. Túto spoločnosť som založil v ôsmej triede s ambicióznym cieľom urobiť ľudí okolo seba šťastnejšími. Už našimi prvými šťastnými kalendármi sme inšpirovali niekoľko spoločností. Happy Calendar rozveseľuje pracovný život každodennými výzvami. Dnes máme zmenu, ktorá našimi produktmi inšpiruje viac ako 100 000 ľudí v Pobaltí, severských krajinách a v celej Európe. SEIK v estónčine znamená dobrodružstvo – a to je všetko, čo vám chceme dať.

Dovoľte nám inšpirovať vás, vašich spolupracovníkov, kľúčových partnerov a milých zákazníkov.

Rudolf-Gustav Hanni / Founder of SEIK Publisher

Nápady na produkty pre váš ďalší darček

Inšpirovali sme viac ako 10 000 ľudí v rôznych spoločnostiach

Šťastné kalendáre si objednávame už najmenej 7 rokov po sebe. Naši zamestnávatelia si bez nich nevedia predstaviť ani jeden rok. Veselý kalendár rozveseľuje náš tím malými výzvami – niekedy sa poriadne zasmejeme, inokedy si vážne ideme urobiť vankúšovú bitku, keď to kalendár povie.

Heili / Mitt & Perlebach

Radi sme spolupracovali so spoločnosťou SEIK. Najprv sme plánovali vytvoriť jeden kalendár len v angličtine. Dizajnéri ponúkli, že namiesto toho vyrobia samostatné kalendáre v estónčine, lotyštine, litovčine a dokonca vo Francúzsku. Dizajnér má skvelú úlohu a zladil kalendár s naším jedinečným dizajnom a značkou. Obzvlášť sa nám páčili stolové kalendáre s dreveným podstavcom.

Mark / Virbac

Do Vianoc je ešte čas

 
 

Seik darčeky s 20% zľavou

Máme širokú škálu inšpiratívnych darčekov na každú príležitosť – či už sú to Vianoce, oslava narodenín kolegov alebo privítaní nového zákazníka. Získajte zľavu na produkty SEIK, pri množstve nad 10 ks si vyžiadajte špeciálnu cenu.

Pridanie vášho loga a dizajnu na produkt

Pridajte na výrobok osobnú prílohu. Ponúkame vám možnosť prispôsobiť si návrhy – pridať logo, vaše obrázky alebo dokonca vaše udalosti a skutky do Happy kalendára alebo iných produktov.

Objednajte si vývoj produktu na mieru

Naši dizajnéri sú pripravení pomôcť vám s akýmkoľvek nápadom na produkt – pomôžeme vám rozvinúť myšlienku, vyrobiť prototyp a zabezpečiť jeho včasnú výrobu. Môžeme pomôcť s grafickým návrhom, ilustráciami, výrobou a odoslaním priamo príjemcom. Radi uvedieme vaše nové nápady do života.

Vytvorme tento rok inšpiratívne a instagramové darčeky

    RUDOLF-GUSTAV HANNI

    Founder of SEIK Publisher
    [email protected]
    +372 5661 6462

    SEIK

    Seik OÜ
    Parda 5, 10151 Tallinn
    [email protected]